HEJ, FEJKERSI, DŽOKER VAS JE SREDIO: Novinar iz Denvera upropastio Lejkerse! (VIDEO)
Foto: AP Mark J Terrill

Brutalno

HEJ, FEJKERSI, DŽOKER VAS JE SREDIO: Novinar iz Denvera upropastio Lejkerse! (VIDEO)

Košarka -

Novinar najtiražnijih novina u Koloradu Denver posta Mark Kizla pošteno je isprozivao L. A. Lejkerse posle poraza od Nagetsa u trećem meču finala Zapedne konferencije NBA lige.

Kizla je je ekipu iz Los Anđelesa u uvodu svog teksta nazvao folirantima ili lažnjacima (Fakers).

Hej, Foliranti, Džoker vas je sredio! - prva je njegova rečenica, a nakon toga sledi hvalospev na račun igre srpskog centra.

- Predvođeni Jokićem, čija magija je potcenjena u NBA krugovima, Nagetsi ne samo da su se vratili u igru u finalu Zapada, već su razotkrili malu, prljavu tajnu Lejkersa - konstatuje novinar i nastavlja:

- Lebron Džejms i Entoni Dejvis su Istina sa velikim "I", a ostatak ekipe (mislim na vas, Džavai Mekgi i Dvajte Hauarde) ste Foliranti sa velikim "F".

Kizla je mislio i na provokacije koje su upućivane Jokiću od strane centarske linije "Jezerdžija", tokom meča Hauard mu je poručivao kako "Betmen dolazi po Džokera" i slične stvari.

Osvrnuo se Kizla i na glasanje za MVP titulu u kojoj jokić nije dobio niti jedan glas za prvo mesto.

- On ne može da bude MVP. Način na koji igra košarku ne uklapa se u aktuelni narativ sjajne košarke. Da li je Jokić najbolji igrač lige? Nije. Da li postoji neki košarkaš koji svojom igrom više doprinosi ekipi? Ne postoji - zaključio je novinar Denver posta.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track