SKUPŠTINA NIŠTA NIJE REŠILA: ABA liga kreće sledećeg vikenda, ostali problemi između Partizana i Crvene zvezde!
Foto: Starsport©

igraće se košarka to je najvažnije

SKUPŠTINA NIŠTA NIJE REŠILA: ABA liga kreće sledećeg vikenda, ostali problemi između Partizana i Crvene zvezde!

Košarka -

Još nije poznato kakav je stav KK Partizan posle današnje sednice, kojoj su prisustvovali ljudi iz Crvene zvezde

Skupština ABA lige je donela odluku da takmičenje u elitnom regionalnom društvu krene 2. oktobra, a da se svi problemi koji postoje rešavaju u hodu, odnosno dok sezona traje.

foto: KK Crvena Zvezda

Čelnici Crvene zvezde su bili uključeni u rad skupštine, ali su samo pratili i snimali rad iste, nisu se izjašnjavali po pitanju odluka koje su donete. Ostaje nejasno kakav će biti stav Partizana u vezi sa imenovanjem Zorana Toškovića na mesto predsednika ABA lige, pošto je predsednik tog kluba Ostoja Mijailović izjavljivao da to neće dozvoliti.

foto: KK Partizan

Ostaje nejasno i šta se desilo sa inicijativom KK Partizan da Arbitražni sud u Lozani postane nadležan za sporove, odnosno da li je sve ostalo po starom, te će se nesuglasice rešavati na Trgovinskom sudu u Zagrebu, kao do sada.

Skupština ABA lige potvrdila je funkcije Dubravku Kmetoviću, kao novom direktoru lige, odnosno Miliji Vojinoviću, kao novom sportskom direktoru.

U prvom kolu ABA lige 2. oktobra igraće: Partizan - Borac, Budu}nost - Split, FMP - Primorska, Cedevita Olimpija - Krka, Igokea - Mega, Zadar - Mornar, Cibona - Crvena zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track