LEBRON OTKRIO SVOJU VELIKU TAJNU: Ne mogu da zaboravim... To me i dan danas IZJEDA! (VIDEO)
Foto: AP

LEBRON OTKRIO SVOJU VELIKU TAJNU: Ne mogu da zaboravim... To me i dan danas IZJEDA! (VIDEO)

Košarka -

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms imao je prilično zanimljivo izlaganje na konferenciji za medije nakon pobede svog tima u prvom meču finalne serije NBA lige.

Lejkersi su noćas ubedljivo savladali Majami Hit (116:98) i tako poveli sa 1:0 u finalu najjače košarkaške lige na svetu.

Lebron je ponovo bio maestralan, falila mu je samo jedna asistencija da zabeleži novi tripl-dabl u plej-ofu. Meč je završio sa 25 poena, 13 skokova i 9 asistencija.

Popularni Kralj već je ostavio prvi meč iza sebe i maksimalno je fokusiran na narednu utakmicu, jer ne želi da dozvoli da se ponove neke greške koje je imao u prošlosti.

Naime, Lebron je prvi put priznao da ne može da preboli jedan poraz u drugoj utakmici finalne serije, koji je doživeo dok je nastupao za Majami 2011. godine. Hit je tada igrao u velikom finalu protiv Dalasa i ubedljivo je slavio u prvom meču, međutim, došlo je do opuštanja i Maveriksi su u drugoj utakmici posle velikog preokreta stigli do pobede i izjednačenja u seriji. Taj trijumf bio je ključan u nastavku serije koja je pripala ekipi iz Teksasa.

"To me izjeda i dan danas. Dalas nas je na toj utakmici razbio i kreirao je sjajan povratak. Imam iskustva igranja finala, pa znam kako treba reagovati. Ne želim više sebi da dopuštam neke stvari, zato sam danas tu gde jesam" rekao je Lebron.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track