NISAM SREĆAN, MORALI SMO DA BUDEMO PAMETNIJI: Obradović posle poraza od Žalgirisa rekao čime je nezadovoljan
Foto: Starsport

reakcija

NISAM SREĆAN, MORALI SMO DA BUDEMO PAMETNIJI: Obradović posle poraza od Žalgirisa rekao čime je nezadovoljan

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa 75;69 u trećem kolu Evrolige, a trener Sapša Obradović ovako je počeo priču o dešavanjima na terenu dvorane Aleksandar Nikolić.

"Moramo da kažemo da je Žalgiris zaslužio da pobedi. Bio je snažniji i strpljiviji, uradio je ono što je hteo. Morali smo da budemo pametniji, uzimali smo loše šuteve. Nisam srećan kako smo odigrali i moramo da naučimo iz toga", rekao je Obradović.

Nastavio je trener Zvezde sa analizom i stavio akcenat na defanzivu.

"Kada pogledaš rezultat i broj poena, morali smo bolje da branimo "pik". Bez organizacije u napadu, nismo bili psihički skroz u igri. Ne može na kraju da ti neko pokaže kako se dobijaju utakmice, sa slobodnih bacanja. Tako velike ekipe pobeđuje manje. Kad si u bonusu onda pokušavaš iz reketa".

Crvena zvezda bi po rasporedu u narednoj utakmici trebalo da igra protiv Asvela u gostima, ali pitanje je da li će ta utakmica biti i odigrana zato što francuski tim ima probleme sa virusom korona.

"Ne znam šta da očekujem, da li ćemo uopšte da igramo. U vazduhu je tenzija te vrste... Više ne znam šta će biti, to je pitanje za druge ljude. Ako dobijemo neki savet da idemo da igramo, ponašaćemo se profesionalno i odgovorno", zaključio je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track