NAJJAČA PRIČA O KOBIJU I DŽORDANU! Slavni holivudski glumac otkrio nepoznate detalje njihovog poslednjeg OBRAČUNA
Foto: Profimedia

sjajna anegdota

NAJJAČA PRIČA O KOBIJU I DŽORDANU! Slavni holivudski glumac otkrio nepoznate detalje njihovog poslednjeg OBRAČUNA

Košarka -

Čuveni holivudski glumac Džon Kjuzak ispričao je jednu sjajnu anegdotu vezanu za legende košarke Kobija Brajanta i Majkla Džordana.

Krajem marta 2003. godine Brajant i Džordan su poslednji put odmerili snage na terenu. Lejkersi su tada u svom Stejpls centru dočekali Vašington, a Kjuzak nije želeo da propusti poslednju priliku da uživo gleda duel po mnogima najboljih košarkaša u istoriji.

"Svi su znali da će u jednom momentu doći u situaciju da igraju jedan na jedan. Kobi je imao loptu i krenuo je pravo na Džordana. Bio sam odmah pored njih kada ga je Džordan zaustavio i pao na parket. Dok je Kobi stajao iznad njega Majkl mu je rekao: 'Svi u dvorani su znali da nećeš proći pored mene'. Onda su na trenutak zastali. Svi su mislili da ga je veteran sredio, a Kobi je odjednom počeo da se smeje. Obojica su prasnula u smeh", otkrio je Kjuzak.

Poznato je da su Kobi i Majkl bili jako bliski. Džordan je jako poštovao mlađeg kolegu. Na njegovoj komemoraciji je istakao da Brajanta gledao kao mlađeg brata i da mu je često davao savete.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track