EVO ZATO JE DŽORDAN NAJVEĆI SVIH VREMENA: Leteći Majkl otvorio drugi medicinski centar za ljude BEZ ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA!
Foto: Profimedia

ljudina

EVO ZATO JE DŽORDAN NAJVEĆI SVIH VREMENA: Leteći Majkl otvorio drugi medicinski centar za ljude BEZ ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA!

Košarka -

U zavisnosti od toga koga pitate dobićete oprečne odgovore na pitanje ko je najbolji košarkaš svih vremena. Ali će velika većina reći da je to Majkl Džordan.

Sa tim se možete složiti, ili ne, ali da je veliki čovek, narodski rečeno prava ljudina, tu debate i dileme nema. Čuveni Leteći Majkl otvorio je ovih dana drugi medicinski centar koji nosi njegovo ime namenjena je osobama koje imaju niska primanja i nemaju zdravstveno osiguranje, a žive u Šarlotu ili okolini.

foto: AP

- Drago mi je da mogu da vidim kako se sve razvija i kakav je rezultat naših napora - rekao je Džordan (57), koji je pre godinu dana otvorio prvu porodičnu kliniku, a u ovu novu je uložio sedam miliona dolara.

Partizan je izgubio kod kuće od Budućnosti i zato večeras (18.45) ima imperativ pobede protiv Cedevite Olimpije, još jednog kandidata za vrh ABA lige. Kvoa na pobedu Partizana je 1,45, a na trijumf slovenačkog tima 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track