TRINKIJERI SE I U MINHENU DEKLARIŠE KAO GROBAR: Navijači Partizana će ovu izjavu bivšeg kapitena dočekati sa oduševljenjem
Foto: Starsport©

crno-beli u srcu

TRINKIJERI SE I U MINHENU DEKLARIŠE KAO GROBAR: Navijači Partizana će ovu izjavu bivšeg kapitena dočekati sa oduševljenjem

Košarka -

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, košarkaš Bajerna iz Minhena, imao je samo lepe reči za trenera Andreu Trinkijerija, koji je ovog leta preuzeo minhenski klub u kojem on igra od 2016. godine.

Bajern je za sada jedno od najprijatnijih iznenađenja Evrolige i u petak od 20.30 pokušaće da nastavi sa odličnim partijama.

"Andrea ima sličnu filozofiju kao i ostali treneri, a ona glasi – na treningu zasluži minute. Kada se uloge raspodele, onda je tvoje braniš mesto na svakoj narednoj utakmici. Prosto je, ako si dobar tu si, na parketu. Ako igraš loše onda ideš na klupu. Gotovo da svi treneri razmišljaju na takav način", rekao je Lučić.

foto: EPA/ERDEM SAHIN

Lučić, koji je nekadašnji kapiten Partizana, otkrio je da se Trinkijeri, kada dođe do peckanja u ekipi, deklariše kao "grobar".

"Andrea se i u Bajernu deklariše kao Grobar! Imamo dosta Balkanaca u timu i kada dođe do nekih peckanja na tu temu, on je na našoj strani. Prokomentarišemo nekada rezultate Partizana, ali ništa više od toga."

Kurir sport / Sportklub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track