ŠĆEPANOVIĆ PRED CEDEVITU: U mnogo su boljoj situaciji od nas (FOTO)
Foto: Starsport©

ABA LIGA

ŠĆEPANOVIĆ PRED CEDEVITU: U mnogo su boljoj situaciji od nas (FOTO)

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da je naredni rival Cedevita Olimpija u mnogo boljoj situaciji od njegove ekipe.

"Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku, verovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu", rekao je Šćepanović za klupski sajt.

foto: Starsport©

Partizan će sutra dočekati ekipu Cedevita Olimpija u četvrtom kolu ABA lige.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala da su nedavni problemi sa korona virusom daleko iza nje i da je u jako dobroj formi. Igraju raznovrsno, sa puno igrača u rotaciji i veoma su nezgodan protivnik. Sa druge strane, moramo dati maksimum da igramo i za saigrače koji neće biti u timu. Preko je potrebno da energijom i zalaganjem pokušamo da nadomestimo Mozlijevo i Ogijevo odsustvo i da na taj način dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila", kazao je Nemanja Dangubić.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 u Hali sportova na Novom Beogradu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track