PREMINUO DUGOGODIŠNJI ČLAN MORNARA! Barani se oprostili emotivnom porukom: U svim našim budućim uspesima živeće uspomena na tebe!
Foto: KK Mornar

TUGA

PREMINUO DUGOGODIŠNJI ČLAN MORNARA! Barani se oprostili emotivnom porukom: U svim našim budućim uspesima živeće uspomena na tebe!

Košarka -

Luka Macanović, dugogodišnji ekonom KK Mornar, preminuo je danas u barskoj bolnici od posledica koronavirusa.

Kako je saopštio barski klub, Macanović je bio vedri duh kluba zadužen za dobru atmosferu, koga su svi neizmerno poštovali.

"Na svoj jedinstveni način umeo je da popravi raspoloženje u ekipi, ulepša nam svima dan... Mornar je bio njegov drugi dom i u ovoj kući bio je jedan od najomiljenijih članova", navodi Mornar, uz emotivnu poruku:

"Luka, zauvek ćeš ostati u našim srcima! U svakoj našoj pobedi bio je i tvoj trag, u svim našim budućim uspesima živeće uspomena na tebe".

Od Luke se oprostio i Košarkaški klub Budućnost, koji je sinoć igrao sa Mornarom u Evrokupu.

"Sa velikom tugom smo primili vest o smrti Luke Macanovića. Iako smo veliki sportski rivali na terenu, van njega smo svi zajedno mala zajednica i velika porodica, i delimo zajedno najteže trenutke. Iskreno saučešće porodici, upravi, rukovodstvu, igračima i navijačima KK Mornar", istakli su iz podgoričkog kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track