PARTIZAN NA KRILIMA AMERIKANCA SRUŠIO RUSKI TIM Markus Pejdž: Protiv Uniksa sam iskočio ja, već sutra može neko drugi (FOTO)
Foto: Starsport©

EVROKUP

PARTIZAN NA KRILIMA AMERIKANCA SRUŠIO RUSKI TIM Markus Pejdž: Protiv Uniksa sam iskočio ja, već sutra može neko drugi (FOTO)

Košarka -

Košarkaš Partizana Markus Pejdž izjavio je da srećan zbog pobede protiv Uniksa u 8. kolu Evrokupa.

Crno-beli su sinoć posle drame u završnici meča uspeli da pobede goste iz Kazanja 89:86, za treći trijumf u Evrokupu, čime su im se revanširali za ubedljiv poraz u Rusiji.

foto: Starsport©

"Znali smo da će biti drugačiji meč od onog u Rusiji. Oni su dobra ofanzivna ekipa. Bili smo čvrsti i uspevali smo da ih zaustavimo. Znamo koliko je ova nedelja važna za nas, dve utakmice Evrokupa, pa Crvena zvezda u ponedeljak. Idemo korak po korak, ne treba da dozvolimo ni da poletimo ni da padnemo. Srećan sam zbog ove pobede, ali ispred nas je već novi izazov", rekao je Pejzdž za TV Partizan posle meča.

Pejdž je sa 25 poena predvodio crno-bele, uz šut 8/10 za tri poena.

"Imao sam dobre pozicije. Bio sam u ritmu od prošle utakmice. Znao sam da ću se vratiti u svoj ritam u kom sam bio prošle sezone. Saigrači su me tražili, a ono što je dobro kod ovog tima jeste što sam sinoć ja iskočio, a sutra već može da neko drugi", zaključio je Pejdž.

foto: Starsport©

Crno-beli sutra od 20.30 dočekuju Huventud u odloženom meču šestog kola Evrokupa.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track