ZLATIBOR POLOŽIO KOŠARKAŠKI ISPIT: Svi pričaju o ABA 2 ligi, Nikola Novaković najavljuje nove podvige! FOTO
Foto: Slobodan Đurić

PO KORONA PRAVILIMA

ZLATIBOR POLOŽIO KOŠARKAŠKI ISPIT: Svi pričaju o ABA 2 ligi, Nikola Novaković najavljuje nove podvige! FOTO

Košarka -

Na Zlatiboru je okončana prva etapa košarkaške ABA 2 lige, eksperimentalnog karaktera u skladu s pandemijom koronavirusa.

Odigrano je četiri kola, a uoči nastavka takmičenja u drugom “balonu” prvo mesto za sada drži KK Studentski centar iz Podgorice, ispred skopskog MZT, Slobode iz Užica i Zlatibora.

foto: Printskrin

Svih 14 ekipa bile su smeštene u jednom hotelu i sve utakmice odigrane su u velelepnoj renoviranoj zlatiborskoj hali. Tako su ispoštovane sve zdravstveno-bezbednosne mere usled pandemije koronavirusa, a dobra organizacija turnira biće najbolja preporuka za domaćinstvo završnice takmičenja.

foto: Slobodan Đurić

“Izuzetno smo ponosni, jer smo posle 24 odigrane utakmice položili test na Balkanu i pokazali da je ovo bila prava odluka ABA lige da kod nas obavi ovaj turnir drugoligaških ekipa. S obzirom da su i svi učesnici iskazali zadovoljstvo boravkom na Zlatiboru verujem da ćemo se ponovo videti u martu”, istakao je Nikola Novaković, direktor Turističkog rekreativnog kompleksa Zlatibor, uz zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je renoviranjem dvorane doprinela dobijanju domaćinstva i uspešnom održavanju turnira.

foto: Slobodan Đurić

“Dvorana je sa novim parketom i koševima po najvišim standardima. Zlatibor je destinacija koju sportisti obožavaju i potrudićemo se da se o ovom turniru priča dugo, da se pamti po svemu dobrom. Nažalost, zbog koronavirusa nismo mogli da primimo publiku, ali biće I toga u nekom narednom periodu”, dodao je Nikola Novaković, direktor SRC Zlatibor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track