TRENER MORNARA OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Posle pobede nad Splitom pričao je o Hajduku i žalu što se nije sreo sa ovom legendom VIDEO
Foto: Starsport©

mnogi su se iznenadili

TRENER MORNARA OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Posle pobede nad Splitom pričao je o Hajduku i žalu što se nije sreo sa ovom legendom VIDEO

Košarka -

Pobedu Mornara nad Splitom 95:87 obeležio je i trener Barana Mihajlo Pavićević, koji je na konferenciji za medije emotivno, sa mnogo sete, pričao o ljubavi prema eks Jugoplastici i Hajduku, koju je nasledio od oca.

- Utakmica sa Splitom, ovde, za mene je uvek posebna utakmica, a sad ću vam otkriti zbog čega, reći ću vam neke detalje. Moja familija, moj pokojni otac, stric, brat od stica, brat, bili smo najveći hajdukovci, a ujedno najveći navijači Jugoplastike u Crnoj Gori. Ubedljvo najveći. Ja sam znao da imam neprospavane noći posle nekih poraza Hajduka. Reći ću vam samo jedan, najteži, protiv Sent Etjena 4:1, jedna od najtežih sportskih noći mi je to bila. Drugi je, onako za mene emotivan, poseban razlog, i hoću ovde, u ovom gradu, da to kažem. Razlog zbog čega sam počeo da igram košarku je Damir Šolman. Zbog njega sam počeo da igram košarku iako sam za mnoge sportove bio talentovaniji, zbog njega sam nosio broj 12 uvek. Nisam imao, nažalost, prilike da se sretnem sa njim, ali mu ovim putem upućujem srdačne pozdrave.

Damir je inače bio na utakmici, uvek je tu kad igramo, prekinuo je Pavićevića portparol Splita.

- Eto, sad mi je zaista žao što se nismo sreli... Sad ga pozivam ovako javno, pozivam ga da bude naš specijalni gost u Baru, biće mi čast da ga ugostim.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track