NEDOVIĆ BOLJI OD LUČIĆA: Panatinaikos naneo drugi uzastopni poraz Bajernu
Foto: Profimedia

evroliga

NEDOVIĆ BOLJI OD LUČIĆA: Panatinaikos naneo drugi uzastopni poraz Bajernu

Košarka -

Košarkaši Bajerna ni drugi uzastopni meč nisu uspeli da slave u Evroligi pošto su u 11. kolu poraženi od Panatinaikosa u OAKA areni rezultatom 83:76 (26:22. 16:19, 20:19, 23:22).

Bio to izuzetno dobar meča za dvojicu srpskih košarkaša Vladimira Lučića i Nemanju Nedovića i upravo je zahvaljujući ovom drugom, uprkos izvanrednoj partiji, ovaj prvi završio meč kao poražen.

Lučić je tokom cele utakmice bio pravi lider Bajerna i sa skorom od 20 poena, šest skokova i jednu asistenciju bio najbolji pojedinac na meču.

Bajern bi se verovatno i vratio na pobednički kolosek da na suprotnoj strani nije za rivala imao Nedovića, koji je ubacio 17 poena (od toga najveći deo u trenucima kada se meč lomio) i Sant-Rosa sa tri manje.

Ova pobeda je izuzetno značajna za Panatinaikos budući da ju je u Evroligi čekao od 22. oktobra i trijumfa nad Fenerbahčeom.

Bajern je posle odličnog starta sezone stigao do drugog uzastopnog poraza, ali je i dalje jedini uz Barselonu, CSKA i Valensiju koji iz uvodnih 11 kola ima sedam pobeda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track