BOGDANOVIĆ U ATLANTI KAO NEKAD U PARTIZANU: Srpski bek nosiće broj 13 na leđima, a dres je već u prodaji po ceni od 110 US dolara

idemo, majstore

BOGDANOVIĆ U ATLANTI KAO NEKAD U PARTIZANU: Srpski bek nosiće broj 13 na leđima, a dres je već u prodaji po ceni od 110 US dolara

Košarka -

Prelazak Bogdana Bogdanovića iz Sakramenta u Atlantu obnovio je interesovanje srpskih ljubitelja košarke za NBA ligom, a nema sumnje da će navijači Partizana i Fenerbahčea žestoko navijati za Hokse.

Dodatni razlog dao im je naš bek, koji je izabrao broj 13 za svoj dres, onaj broj koji je nosi na crno-belom beogradskom i plavo-žutom istanbulskom dresu. Dres sa brojem 13, dres u kojem je pravio velike uspehe u Evropi.

foto: printskrin

Na zvaničnom sajtu Atlante već je moguće kupiti četiri različite ganriture dresa u kojem će Bogdan, verujemo, pokazati svoje umeće u NBA ligi. Dve crvene varijante, jedna bela i jedna crna su u ponudi, a za svaku pojedinačno treba izdvojiti 110 američkih dolara.

- Izuzetno sam uzbuđen zbog nove šanse u karijeri, novog izazova i novih ciljeva. Ne mogu da dočekam da sezona počne i da pokažem svetu koliko sam dobar u ovoj igri. Nisam došao samo da bih bio ovde, idemo Atlanta - poručio je Bogdanović, kome je dobrodišlicu poželeo generalni menadžer Hoksa Trevis Šlenk:

- Nije tajna da smo bili fokusirani na pronalaženju dobrog šutera. Sa Bogdanom kao delom naše grupe osećamo da je to sada područje naše snage.

Stara izreka da ništa u životu nije slučajno dobila je potvrdu i u podatku da je na dan kada je Bogdan izabrao broj za svoj dres ostalo tačno 13 dana do prve pripremne utakmice pred početak sezone. Atlanta će 11. decembra igrati sa Orlandom kod kuće, baš kao i dva dana kasnije (opet 13), a zatim će 17. i 19. decembra gostovati Memfisu. Sezona počinje 22. decembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja