ZNAJU SE DVA RIVALA PARTIZANA: Crno-beli još čekaju trećeg protivnika u TOP 16
Foto: ABA Liga

EVROKUP

ZNAJU SE DVA RIVALA PARTIZANA: Crno-beli još čekaju trećeg protivnika u TOP 16

Košarka -

Cedevita Olimpija je gostovala u Grčkoj, i ubedljivo ekipu Promiteasa sa 105:67, u poslednjem, desetom kolu grupne faze košarkaškog Evrokupa.

Jaka Blažič je sa 18 poena bio najefikasniji u Cedeviti, koja je fenomenalno odigrala treću četvrtinu i dobila je sa 37:17! Uz Blažiča istakli su se i Peri sa 15 i Edo Murić sa 14 poena.

Lokomotiva Kubanj je na svom terenu savladala direktnog rivala za drugo mesto u Grupi C, ekipu Monaka rezultatom 76:72 i tako osigurala drugo mesto iza Virtusa, što opet znači put u Partizanovu Grupu F u Top 16 fazi.

Kroford sa 17 i Kalnietis sa 13 poena predvodili su ekipu Lokomotive do pobede, a u Monaku najefikasniji Bost sa 18 i bivši Zvezdin centar Matijas Lesor sa 14 poena i osam skokova.

Ishodom mečeva u Rusiji i Grčkoj rešene dve su dve od tri dileme i kada je Partizan i TOP 16 faza u pitanju. U grupi sa timom trenera Filipovskog igraće Lokomotiva Kubanj i Trento, a ostaje da sačekamo ishod meča između Unikahe i Ulma. Ako Unikaha slavi, ona će kompletirati Partizanovu grupu, u suprotnom to će biti Levaloa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track