KURIR KOMENTAR: Gospodin je bio i ostao - Saša Obradović!
Foto: Starsport©

Lični stav

KURIR KOMENTAR: Gospodin je bio i ostao - Saša Obradović!

Košarka -

Prosto - nije išlo. Nažalost po Sašu i sve navijače crveno-belih. Shvatio je to i prihvatio odgovornost. Nikada nije tražio alibije, pa ni sada, a mogao je.

Mnogo je ljubavi prema Zvezdi na papiru, malo je one kojoj papir ne znači ništa. Malo je one u kojoj novac igra drugorazrednu kategoriju. Malo je onih koji se zbog Zvezde odriču većeg novca. A, najmanje je ljudi kakav je Saša Obradović.

Došao je kao gospodin, a odlazi isto tako. On nije poražen.

Da li je Saša grešio? Jeste. Ne ide uvek sve kako trener zamisli. Stvari se nisu poklopile. Ovog puta. I mnogo bolji i veći treneri od Obradovića nisu imali rezultate u mnogo boljim i većim klubovima od Crvene zvezde. Ko to ne razume, ima iskrivljenu sliku o sportu uopšte.

Saša Obradović, Crvena zvezda
foto: Starsport©

Ponašanje koje doneo u srpski sport predstavlja nešto što dugo nismo videli na ovom podnevlju. Profesionalizam u odnosu prema protivnicima, svim akterima mečeva i navijačima zahtevaju još jednom da se ponovi - gospodin Saša.

Da je doživeo vetar u leđa od strane 20 hiljada navijača, verovatno se ne bi ovako završilo. Mada, ovo sasvim sigurno nije kraj. Pauza. Do narednog puta.

Autor: Miloš Bjelinić / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track