NOVA NESTVARNA PARTIJA SRBINA! JOKIĆ NASTAVLJA DA REĐA TRIPL-DABLOVE: Nikola ponovo dominirao, sjajni Bjelica slavio! (VIDEO)
Foto: Profimedia

OKRŠAJ SRBA U NBA

NOVA NESTVARNA PARTIJA SRBINA! JOKIĆ NASTAVLJA DA REĐA TRIPL-DABLOVE: Nikola ponovo dominirao, sjajni Bjelica slavio! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera po drugi put ove sezone doživeli su poraz od Sakramento Kingsa (125:115).

Nagetsima nije bila dovoljna ni nova maestralna partija nezaustavljivog Nikole Jokića da zabeleže trijuf protiv raspoloženog tima iz prestonice Kalifornije.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Srpski centar još jednom je svojom sjajnom igrom raspametio ljubitelje košarke u Americi. Nikola je zabeležio 44. tripl-dabl u svojoj NBA karijeri. Za nešto više od 38 minuta igre ubacio je 26 poena, zabeležio 12 asistencija i 11 skokova.

Jokić je tako postao 9. košarkaš u istoriji NBA lige po broju tripl-dablova. On je na večnoj listi preskočio Fata Levera.

Ipak, jedna kolona u Jokićevoj statistici malo je bacila senku na novu sjajnu partiju Srbina. Naime, Nikola je na meču protiv Sakramenta imao i dvocifren broj izgubljenih lopti, čak 10.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Sakramento je do trijumfa stigao zahvaljujući sjajnoj igri u poslednjoj deonici, koju su Kingsi dobili rezultatom 29:15.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Foks sa 24 poena i 10 asistencija. Holms je dodao 20, a sajajnu partiju pružio je i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica koji je za 21 minut igre postigao 12 poena i upisao pet skokova.

U ekipi Denvera, pored Nikole, istakao se i Majkl Porter Junior sa 30 poena, dok je Monte Moris ubacio 24.

Denver trenutno ima skor 1/3 i nalazi se na 14. poziciji na Zapadu, dok su Kingsi treći sa tri pobede i jednim porazom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track