BOGDAN SE POVREDIO, PA CITIRAO ŽENU KOJA JE PROŠLA KROZ PAKAO: U životu ćete se suočiti sa mnogim porazima... (FOTO)
Foto: Profimedia

IZAZVAO PAŽNJU

BOGDAN SE POVREDIO, PA CITIRAO ŽENU KOJA JE PROŠLA KROZ PAKAO: U životu ćete se suočiti sa mnogim porazima... (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Njujorka pobedili su Atlantu sa 113:108. Nikse su predvodili Džulijus Rendl sa 28 poena, 17 skokova i devet asistencija i Ar Džej Baret sa 26 poena, 11 skokova i pet asistencija.

U timu Atlante najefikasniji je bio Tre Jang sa 31 poenom i 14 skokova, Deandre Hanter dodao je 23, a Džon Kolins 18 poena.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović igrao je skoro 19 minuta zbog povrede zgloba, a meč je završio sa tri poena, tri asistencije i dva skoka.

Ipak, američke kolege su skeptične jer je Bogdanović često stajao pored klupe za rezerve, a u jednom trenutku čak i šetao dok je tražio objašnjenje od sudija za jedan faul koji je sviran njegovom timu.

Sam Bogdanović se oglasio na društvenim mrežama, ali jednim citatom: "U životu ćete se suočiti sa mnogim porazima, ali nikada nemojte da se osećate poraženim".

U pitanju je citat američke pesnikinje Maje Angelu, koja je prošla kroz "pakao" dok se nije probila u životu. Silovana je kao dete, bila žrtva rasizma, radila je kao seksualni radnik, bila pevačica, kondukter, novinarka, glumica, a sada je najpoznatija kao borac za ljudska prava.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track