BRUTALNA PARTIJA JOKIĆA! Srbin NESTVARNOM IGROM pokazao klasu, Denver ispustio dvocifrenu prednost i upisao poraz! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

BRUTALNA PARTIJA JOKIĆA! Srbin NESTVARNOM IGROM pokazao klasu, Denver ispustio dvocifrenu prednost i upisao poraz! (VIDEO)

Košarka -

Nikola Jokić je opet briljirao, ali je Denver poražen od Bruklina u Berklejs centru sa 122:116.

Po ko zna koji put ove sezone Nagetse je koštala jedna loša četvrtina, ovog puta treća u kojoj su Netsi nadoknadili 16 poena zaostatka (36:20).

Jokić je meč završio sa 23 poena, 11 asistencija, 8 skokova i za njega rekordnih i atipičnih 7 ukradenih lopti, nije bio daleko od "četvorostruko-dvostrukog" učinka, a to je tek nekolicini igrača u istoriji ove igre pošlo od ruke.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Ipak, uspeo je da se upiše u istorijske knjige kao prvi centar sa 20+ poena i 7+ ukradenih lopti još od legendarnog Hakima Olajdžuvona 1990. godine.

Jokić je najveću podršku imao od Vila Bartona sa 22 poena (6 trojki) i Džamala Mareja sa 20, 14 je dodao Monte Moris, a 10 Pol Milsep.

S druge strane, nije se uopšte osetio izostanak problematičnog Kajrija Irvinga jer je Kevin Durent odigrao najbolji meč sezone sa 34 poena (12/18), 13 asistencija i 9 skokova.

Najbolje ga je pratio Kris Levert sa 20 poena, 6 asistencija i 5 uhvaćenih lopti, 16 je dodao Brus Braun, 15 je ubacio Džo Heris, dok je 11 dodao Timoti Luvavu-Kabaro.

Denver nije uspeo da zaokruži turneju po istoku sa sve tri pobede, pa je propustio šansu da prvi put ove sezone ima pozitivan učinak jer posle 11 utakmica ima skor 5-6.

Košarkaši Zvezde večeras (21.00) gostuju Real Madridu u utamici u kojoj nemaju šta da izgube jer su ih svi unapred otpisali. To govore i kvote – kec je 1,17, a dvojka 5,50, a pobeda Reala s više od 10,5 poena razlike nosi kvotu 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real – Zvezda.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track