RADONJIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Ceo meč smo jurili Partizan i uspeli da preokrenemo! Sa Megom smo se mučili i kompletni, biće teško!
Foto: kss.rs

TREĆE POLUVREME

RADONJIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Ceo meč smo jurili Partizan i uspeli da preokrenemo! Sa Megom smo se mučili i kompletni, biće teško!

Košarka -

Dejan Radonjić trener košarkaša Crvene zvezde bio je vrlo zadovoljan nakon dramatične pobede u polufinalu Kupa Radivoja Koraća nad večitim rivalom Partizanom.

Crveno-beli su slavili posle neizvesne završnice sa 79:78 i plasirali se u finale.

"Dobra i interesantna utakmica. Početak sa naše strane bio je takav kakav smo očekivali. Partizan je bio dobar, posebno u šutu i stekao je prednost koju smo jurili. Boljom igrom u drugom poluvremenu uspeli smo u tome, stigli smo u neizvesnu završnicu, igralo se koš za koš i uspeli smo da dođemo do pobede", rekao je Radonjić.

Strateg crveno-belih je posebno bio zadovoljan reakcijom tima na veliki broj izostanaka, ali upozorava na finalni susret sa Megom.

"Čeka nas sledeća obaveza. Dan za danom, uz veliku potrošnju biće bitno da napravimo dobru pripremu za Megu, koja je pokazala da zaslužuje da se bori za trofej. Sa njima kada smo igrali kompletnom sastavu, svi su bili neizvesni mečevi. Nadam se da ćemo odigrati dobro", zaključio je Dejan Radonjić.

FInale u novosadskom SPENS-u je na programu u nedelju od 21 sat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track