DEJAN RADONJIĆ PRED MEČ SA ZENITOM: Da odgovorimo koliko je to moguće u ovim okolnostima!
Foto: Starsport

iskreno

DEJAN RADONJIĆ PRED MEČ SA ZENITOM: Da odgovorimo koliko je to moguće u ovim okolnostima!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas, pred meč sa Zenitom u Evroligi, da njegov tim očekuje težak posao.

"Zenit je ove sezone pokazao jako puno, igraju sjajno ne samo u Evroligi, već i u VTB ligi gde su lideri na tabeli. Ekipa koja je do sada pokazala jako puno i od koje se može mnogo očekivati i u nastavku sezone. Imaju kvalitet, iskustvo, kvalitet igre", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde dočekuju sutra ekipu Zenita u utakmici 25. kola Evrolige.

Radonjić zbog korona virusa i dalje ne može da računa na Korija Voldena, Lendrija Noka, Lengstona Hola, Kina Koloma i Duopa Rita.

"Moraćemo da budemo spremni da odgovorimo koliko je to moguće u ovim okolnostima. Vrlo je delikatno pričati sada o nekim očekivanjima u situaciji kada imamo na raspolaganju ovaj broj igrača. Sa nama će biti na klupi i dvojica juniora... Šta je tu je, trudićemo se da pružimo dobar otpor", rekao je Radonjić.

"Vrlo je teško, i realno vrlo nezahvalno baviti se prognozama, jer ako uzmete u obzir da mi analiziramo našeg protivnika koji dolazi u trenutku kada imamo 50 odsto igrača van tima, onda je prilično jasno u kakvoj atmosferi i ambijentu pričamo o tom meču", dodao je on.

Utakmica 25. kola Evrolige izmedju Zvezde i Zenita igra se sutra od 20.45 u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track