SKROMAN UČINAK JOKIĆA: Lebronov tim dominantan, Janis MVP, Nikola se sjajno zabavljao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

spektakl u atlanti

SKROMAN UČINAK JOKIĆA: Lebronov tim dominantan, Janis MVP, Nikola se sjajno zabavljao! (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je skroman učinak na svom trećem nastupu na Ol-star meču NBA lige.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Tim Lebrona Džejmsa pobedio je prošle noći u Atlanti ekipu Kevina Durenta sa 170:150 u Ol-star meču NBA lige.

Tim Lebrona Džejmsa je pobedio u prve tri četvrtine (40:39, 60:41, 46:45), pa mu je u poslednjoj deonici bez vremenskog ograničenja bilo potrebno da stigne do 170 poena što je bez problema i ostvario.

Nagradu za najkorisnijeg igrača "Kobi Brajant" dobio je Janis Adetokunbo koji je postigao 35 poena, uz savršen šut iz igre (16 od 16), a upisao je i sedam skokova i tri asistencije.

U pobedničkom timu Demijan Lilard je ubacio 32 poena, Stef Kari 28, Džejlen Braun 22, dok je Luka Dončić upisao osam poena i isto toliko asistencija.

Srpski centar Nikola Jokić je imao skroman učinak pošto je za 19 minuta na terenu postigao šest poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Kapiten Džejms je igru svog tima uglavnom pratio sa klupe pa je za meč završio sa četiri poena, četiri skoka i dve asistencije. ; U ekipi Kevina Durenta, koji nije igrao zbog povrede, najbolji je bio Bredli Bil sa 26 poena, Kajri Irving je dodao 24, dok su Džejms Harden i Džejson Tejtum postigli po 21 poena.

Pre utakmice održano je takmičenje u košarkaškim veštinama i trojkama.

U takmičenju u veštinama pobedio je igrač Indijane Domantas Sabonis koji je u finalu bio bolji od Nikole Vučevića iz Orlanda, dok je u šutiranju trojki najbolji bio Stef Kari. On je na kraju bio bilji od košarkaša Jute Majkla Konlija ubacivši poslednji šut šarenom loptom, koja vredi dva poena.

Na poluvremenu je održano i tradicionalno takmičenje u zakucavanju, a slavio je igrač Portlanda Anferni Sajmons iz Portlanda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track