MILOJEVIĆ POSLE PORAZA BUDUĆNOSTI OD MONAKA: Nije gotovo...
Foto: Saša Pavlić

veruje u tim

MILOJEVIĆ POSLE PORAZA BUDUĆNOSTI OD MONAKA: Nije gotovo...

Košarka -

Košarkaši Budućnosti poraženi su u Ljubljani 74:64 od Monaka, pa sada sledi majstorica u Monte Karlu, koja je na programu 31. marta.

Podgoričani su propustili meč loptu za plasman u polufinale Evrokupa, a trener Milojević smatra da su loš napad i skok u odbrani razlog poraza.

- Bili smo loši u napadu, promašili smo mnogo zicera. Imali smo šansu u poslednjoj četvrtini, ali smo i tada promašili neke otvorene šuteve i zicere koje ne bi trebalo. Rival je imao i 20 skokova u napadu, to je previše„, rekao je Dejan Milojević i nastavio:

- Monako je zasluženo slavio, čestitam mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću. Posle prve utakmice sam rekao da nije gotovo, da je samo 1-0. Nije gotovo ni sada kada je 1-1. Kada smo mogli da pobedimo jednom, možemo i drugi put.

Zvezdan Mitrović je bio zadovoljan posle meča, četvrtfinalna serija je vraćena u Monte Karlo, a bivši selektor Crne Gore ja naglasio da mu je žao što utakmica nije igrana u njegovom rodnom gradu, Podgorici.

- Sada je 1-1, to je ono što smo hteli. Zadovoljan sam kako smo igrali, kakvu smo energiju imali. Mnogo bolje smo gradili koš, bili smo mnogo sigurniji u skoku i to je razlika u odnosu na prvu utakmicu- rekao je Mitrović i dodao:

- Ovo ne znači ništa. Prednost domaćeg terena u ovako vanrednim situacijama ne znači mnogo i spremamo se za majstoricu. Do tog duela ćemo i Budućnost i mi imati obaveze u prvenstvu. Jedino što žalim je što se ovaj meč nije igrao u Podgorici, mom rodnom gradu.

Odlučujući treći meč, koji će dati odgovor na pitanje koja ekipa će igrati u polufinalu Evrokupa, na programu je 31. marta u Monte Karlu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track