ŽELJKO OBRADOVIĆ PREUZIMA RUSKOG EVROLIGAŠA! Predsednik CSKA ima jasnu poruku za sve: STIŽE NAM I FIL DŽEKSON, a sutra još neko
Foto: Profimedia

bomba

ŽELJKO OBRADOVIĆ PREUZIMA RUSKOG EVROLIGAŠA! Predsednik CSKA ima jasnu poruku za sve: STIŽE NAM I FIL DŽEKSON, a sutra još neko

Košarka -

Košarkaškom Evropom kao bomba je odjeknula vest da će srpski košarkaški mag Željko Obradović sesti na klupu ruskog giganta umesto Dimitrisa Itudisa.

Odmah su se uzburkale strasti, ne samo u redovima CSKA, nego i u celoj Evroligi, posebno ako se zna da tim iz Moskve igra odlično i zauzima drugo mesto u najjačem klupskom takmičenju u Evropi.

Dimitris Itudis, CSKA, košarka
foto: AP

Priče su toliko uznemirile Moskovljane da je morao da reaguje i predsednik CSKA Andrej Vatutin, kako bi "ugasio požar" dok se još nije nekontrolisano proširio.

Fil Džekson

- Smešno je čak i komentarisati takve glasine. Sad će da napišu i da dovodimo Fila Džeksona. Sutra će mediji pisati o nekom drugom - preneo je čuveni sajt sportnado reči prvog čoveka CSKA.

Crvena zvezda, CSKA
foto: Starsport©

- Imamo trenera i stručni štab u koje verujemo. Nema potrebe da komentarišemo baš sve što se napiše. Ni ja, niti bilo ko iz našeg medijskog sektora - zaključio je Vatutin, čovek koji u klubu već ima jednog Srbina, Nikolu Milutinova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track