SPREMA SE BURA NA JADRANU, VEĆ SE ZNA JEDAN FINALISTA ABA LIGE: Dejan Milojević uveren, BOLJI SMO TIM od Mornara, igramo za titulu
Foto: Saša Pavlić

košarka

SPREMA SE BURA NA JADRANU, VEĆ SE ZNA JEDAN FINALISTA ABA LIGE: Dejan Milojević uveren, BOLJI SMO TIM od Mornara, igramo za titulu

Košarka -

Stigli smo do raspleta u nikad čudnijoj košarkaškoj ABA ligi, a u igri za tron ostala su samo četiri imena. Crvena zvezda, Igokea, Mornar i Budućnost boriće se za trofej namenjen najboljem klubu u regionu.

I dok se očekuje da nam konačno i košarka donese neka malo ozbiljnija uzbuđenja, u četiri tabora se ubrzano radi, a trener Budućnosti Dejan Milojević već zna ime jednog finaliste.

- Mornar je najbolja napadačka ekipa u ligi, ali mi smo bolji tim i zato što smo bolji tim proći ćemo u finale - prenose Milojevićeve reči mediji u Crnoj Gori.

Budućnost
foto: ABA/Budućnost VOLI

Na konstataciju da je upravo Mornar pobedom u Baru (100:92) oduzeo prvo mesto njegovoj ekipi, Milojević ima spreman odgovor:

- Bićemo oprezniji i čvršći nego na tom meču, to je sigurno. Daćemo sve od sebe, nadam se da će to biti dovoljno da ostvarimo cilj.

Polufinalna serija počinje u ponedeljak 3. maja a domaćini u prvim susretima biće Crvena zvezda i Budućnost.

RASPORED POLUFINALA

Ponedeljak, 3. maj

Crvena zvezda - Igokea 18.30

Budućnost - Mormar 21.00

Petak, 7. maj

Igokea - Crvena zvezda 18.30

Mornar - Budućnost 21.00

Utorak, 11. maj*

Crvena zvezda - Igokea

Budućnost - Mornar

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track