VANESA SE POTRESNOM PORUKOM PRISETILA ĐIJANE; Brajantova udovica se oglasila na rođendan pokojne ćerke
Foto: Pritnscreen/Instagram

emotivno

VANESA SE POTRESNOM PORUKOM PRISETILA ĐIJANE; Brajantova udovica se oglasila na rođendan pokojne ćerke

Košarka -

Vanesa udovica košarkaške legende Kobija Brajanta, je na svom Instagramu poželela srećan rođendan ćerki Đijani, koja je s ocem poginula u stravičnoj helikopterskoj nesreći u januaru 2020. godine.

Naime, Đijana Brajant proslavila bi 15. rođendan, a njena majka Vanesa je objavila emotivnu posvetu svojoj drugoj ćerki, koja je bila Kobijeva mezimica.

- Draga Đijana, srećan 15. rođendan! Volim te! Fališ mi svaki dan! Volela bih da si tu s nama. Nema reči kojima mogu da opišem koliko mi nedostaješ. Volim te Mambasita! - napisala je Vanesa uz zajedničku fotografiju s pokojnom ćerkom.

Kobijeva udovica je danima uoči njenog rođendana na svom Instagramu najavljivala i kolekciju trenerki koju joj je posvetila i koje na sebi imaju ispisan njen nadimak Mambasita, koji je dobila po ocu kog su zvali Crna Mamba.

Đijana je bila srednje dete pokojnog košarkaša i njegove udovice, a zajedno su dobili još i ćerke Nataliju Dijamante (18), Bijanku Belu (4) i Kapri Kobi (1).

Podsetimo, Kobi i Đijana nastradali su tragično 26. januara u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, a Vanesa i danas ne može da sakrije tugu i bol s kojim se nosi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track