BOGDAN UBACIO 7 TROJKI: Čarobnjaci videli magiju Srbina! Maestralni Bogdanović pokvario slavlje Vestbruku! VIDEO
Foto: Profimedia

VAŽNA POBEDA HOKSA

BOGDAN UBACIO 7 TROJKI: Čarobnjaci videli magiju Srbina! Maestralni Bogdanović pokvario slavlje Vestbruku! VIDEO

Košarka -

Sjajnom timskom igrom Atlanta je došla do izuzetno važne pobede nad Vašingtona 125:124!

U uzbudljivoj završnici Hoksi su na svom terenu slavili protiv Vizardsa, a meč je obeležio Rasel Vestbruk koji je na ovoj utakmici postao rekorder po broju tripl-dablova u NBA ligi, ali i tragičar meča jer je na dve sekunde do kraja promašio šut za pobedu svog tima.

Vestbruk je ispisao istoriju NBA lige, pošto je prestigao legendarnog Oskara Robertsona po broju tripl-dablova, sada je apsolutni rekorder sa 182.

Međutim, timska košarka je odnela pobedu na ovom meču. Čak trojica igrača Atlante imala su 20+ poena na utakmici. Najefikasniji je bio Tre Jang sa 36 poena (11/22 iz igre), Džon Kolins je dodao 28, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović 25 poena.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

Popularni Bogi je ponovo blistao na terenu, ubacio je čak 7 trojki iz 12 pokušaja i joj jednom pokazao da se nalazi u sjajnoj šuterskoj formi. Uz 25 postignutih poena Srbin je zabeležio pet skokova i četiri asistencije.

U poraženom timu istakao se već pomenuti Rasel Vestbruk. Meč je završio sa 28 poena, 21 asistencijom i 13 skokova.

Atlanta je ovim trijumfom povećala šanse da se domogne četvrtog mesta na tabeli Istočne konferencije, dok je Vašingtonu sada ugrožen plasman u plej-of.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track