SALE ĐORĐEVIĆ U KLINČU SA NOVINARIMA: Mediji nemaju poštovanja prema meni
Foto: Starsport©

pred plej - of u italiji

SALE ĐORĐEVIĆ U KLINČU SA NOVINARIMA: Mediji nemaju poštovanja prema meni

Košarka -

Košarkaši Virtusa su u sezonu ušli sa ambicijom da se osvajanjem Evrokupa domognu Evrolige, ali ih je na tom putu zaustavio Uniks, a u prvenstvu Italije, gde žele da prekinu dominaciju Milana ih čekaju plej-of dueli sa Trevizom.

Uoči te utakmice, trener tima iz Bolonje i bivši selektor Srbije Saša Đorđević se našao pred medijima, sa kojima nije u najboljim odnosima. On se požalio da novinari imaju nedostatak poštovanja prema njemu, a posebno mu se nije dopalo pitanje u vezi sa eliminacijom u polufinalu Evrokupa.

"Igramo sa Trevizom, a ti mi i dalje postavljaš pitanja u vezi sa Uniksom. Mogao si me to pitati i ranije", odbrusio je Đorđević.

Na konstataciju novinara da u svom timu ima nekadašnje šampione Evrolige i NBA lige, bivši selektor Srbije istakao je da prošlost nije važna.

"Prošlost nije bitna. Ono što je juče urađeno ne postoji. Svi igraju dobro, kao što sam rekao i ranije. Nije važno šta su uradili Teodosić ili Belineli tokom svojih karijera, trenutno se računa samo ono što sada mogu učiniti za Virtus", smatra Đorđević.

Konstatuje se i da je ovo možda poslednja prilika za ovu grupu momaka u Virtusu da osvoje neki trofej...

"Gde to piše? Ovde sam stigao kada je ekipa bila 10. ili 11. Plej-of nije bio na vidiku. Prošle godine smo bili vodeći i veoma sam ponosan na učinjeno u prethodnom periodu. Uvek sam bio korektan prema svima, ali štampa nije bila prema meni. Setite se da smo prošle godine trebali da budemo prvi, prvi! Sada smo treći...", naveo je Đorđević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track