AMERI GA ISPROZIVALI DA JE ŠTREBER, A ON IM BRUTALNO ZAPUŠIO USTA: Srbin ljubi VATRENU Grkinju od čijih oblina ZASTAJE DAH (FOTO)
Foto: Instagram, Youtube

LJUBAV CVETA

AMERI GA ISPROZIVALI DA JE ŠTREBER, A ON IM BRUTALNO ZAPUŠIO USTA: Srbin ljubi VATRENU Grkinju od čijih oblina ZASTAJE DAH (FOTO)

Košarka -

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski već četiri godine uživa u romansi sa lepom Grkinjom Joanom Lau.

Mladi košarkaš Srbije Aleksej Pokuševski izabran je od strane Oklahome kao 17. pik na prošlogodišnjem NBA draftu, od kada je i počelo interesovanje Amerikanca za njega.

On je najbolje rangirani Srbin na draftu još od Darka Miličića i čuvenog drafta 2003. godine, kada je izabran za drugog pika.

Aleksej Pokuševski
foto: Profimedia

Pokuševski je tada draft pratio u krugu porodice, a sa njim je bila i njegova devojka, atraktivna Grkinja, Joana Lau, koja je objavila i čestitku na svom Instagram profilu i dodatno privukla pažnju javnosti.

Joana je iz Atine i studira Političke nauke i uživa u putovanjima i plažama, a na društvenim mrežama često kači fotke od kojih zastaje dah.

I dok Ameri prozivaju Pokuševskog da liči na štrebera, jedna fotka na društvenim mrežama sa izabranicom Loanom je dovoljna da svima zapuši usta.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track