SPREMNI ZA NOVU SEZONU: Predstavljen novi stručni štab seniorskog tima OKK Beograda!
Foto: OKK Beograd

smena na klupi

SPREMNI ZA NOVU SEZONU: Predstavljen novi stručni štab seniorskog tima OKK Beograda!

Košarka -

Danas su u prostorijama OKK Beograda predstavljeni novi članovi stručnog štaba seniorskog tima.

Seniorski tim OKK Beograda će u narednom periodu predvoditi novi stručni štab na čelu sa Vasilijem Budimićem, doskorašnjim trenerom KK Beko. Njemu će u radu pomagati treneri Veselin Petrović kao prvi pomoćnik i Matija Korab kao drugi pomoćnik. Veselin Petrović je prethodne sezone predvodio kadetski tim KK Mega, dok je Matija Korab bio deo stručnog štaba dosadašnjeg prvog trenera plavo-belih Branislava Ratkovice.

Klub se zahvaljuje dosadašnjem prvom treneru Branislavu Ratkovici i njegovom prvom pomoćniku Nenadu Stefanoviću na svemu što su uradili i na profesionalnom odnosu, uz želju da izgrade uspešne trenerske karijere.

Vasilije Budimić (53) je rođen u Baru, a tokom igračke karijere nastupao je za košarkaške klubove Mornar, Ulcinj, Sutjeska, Vrbas, Vojvodina, Čepel i Mafc (Mađarska), Valeta (Malta), Limasol i Omonija (Kipar), Jedinstvo, Primorje, Mogren, Primorku i Stari dif. Tokom trenerske karijere radio je u košarkaškim klubovima Vrbas, Stari Dif, Radnički Obrenovac, Viva basket, Crnokosa Kosjerić, Bask i Beko.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track