KOBZISTIJ POTPISAO PRVI PROFESIONALNI UGOVOR SA MEGOM: Radujem se što ću i u narednim godinama biti deo ove porodice
Foto: KK Mega Leks/ Ivica Veselinov

POJAČANJE

KOBZISTIJ POTPISAO PRVI PROFESIONALNI UGOVOR SA MEGOM: Radujem se što ću i u narednim godinama biti deo ove porodice

Košarka -

Mladi ukrajinski košarkaš i junior Mege Oleksandr Kobzistij potpisao je prvi profesionalni ugovor, saopšteno je na sajtu kluba.

Mladi ukrajinski reprezentativac nedavno je napunio 18. godina, već dve sezone igra za mlađe selekcije kluba, a nakon potpisivanja ugovora Kobzistij je istakao da je izuzetno zahvalan na ukazanom poverenju kluba.

Izuzetno sam zahvalan ljudima iz kluba na ukazanoj šansi i poverenju. Puno mi znači podrška koju sam dobio od prvog dana dolaska u Megu i daću sve od sebe da to vratim na terenu. Radujem se što ću i u narednim godinama biti deo Megine porodice, izjavio je Kobzistij za klupski sajt.

Kobzistij je rođen 23. maja 2003. godine, visok je 201 centimetar i igra na pozicijama dva i tri. U Megu je došao 2019. godine i u ove dve sezone je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

Sa juniorima je ove sezone već osvojio titulu u Roda Juniorskoj ligi Srbije i juniorskoj ABA ligi, a pobedom Mege na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige u Beogradu obezbeđeno je i učešće na F8 turniru juniorske Evrolige, koje će se održati od 3. do 6. juna u Valensiji.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track