NAJLEPŠA SRPSKA KOŠARKAŠICA PROZIVALA NURKIĆA ZBOG JOKIĆA! On je blokirao, a onda mu BRUTALNO odgovorila: E, Hadžo moj! FOTO
Foto: Instagram, AP/Rick Bowmer, Profimedia/USA Today

bez dlake na jeziku

NAJLEPŠA SRPSKA KOŠARKAŠICA PROZIVALA NURKIĆA ZBOG JOKIĆA! On je blokirao, a onda mu BRUTALNO odgovorila: E, Hadžo moj! FOTO

Košarka -

U NBA se trenutno igraju plej-of, a najzanimljiviji duel za navijače sa ovih prostora je okršaj Denvera i Portlanda, tačnije direktna borba Srbina Nikole Jokića i BIH košarkaša Jusufa Nurkića.

Jokić trenutno dobija bitku, a nedostaje mu još jedna pobeda da dobije i rat, pošto Denver vodi protiv Portlanda sa 3:2 u četvrtfinalnoj seriji zapadne konferencije NBA. Nurkić je u četvrtom meču odigrao ključnu ulogu u zaustavljanju Jokića, koji je ubacio tek 16 poena uz 9 skokova i jednu asistenciju, i nakon toga je likovao, ali mu je Nikola vratio već u narednoj utakmici, kada je bio najzaslužniji za trijumf Denvera uz jedno "blamiranje" Nurkića, kada mu je lepio blokade i levom i desnom rukom u jednom napadu.

Sve ovo kratko je prokomentarisala jedna od najlepših srpskih košarkašica, Jelena Todorović, bivša igračica Crvene zvezde, koja sada živi i igra košarku u Australiji, prozvala je Nurkića putem Instagrama i stala na stranu svog zemljaka Nikole Jokića.

- Šta više želite? 38 poena, 11 skokova, 9 asistencija, protiv legende kakva je Demijan Lilard, koji je pogodio neverovatnih 12 trojki. Najbolji igrač na svetu - nahvalila je Jelena Jokića, a zatim se osvrnula na Nurkića.

- Gde je bio Nurkić? Ne mogu da ga tagujem, jer me je blokirao - napisala je Jelena, a zatim nastavila.

- E Hadžo moj... Jbg, idi kući - napisala je Jelena, koja je upravo iskoristila uzrečicu koju Nurkić često koristi na društvenim mrežama.

A zašo je Jelena jedna od najlepših srpskih košrkašica pogledajte u galeriji i biće vam sve jasno.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track