SPREMA SE SPEKTAKL U REVANŠU PARTIZANA I MEGE! Grobari pozivaj sve navijače u halu Ranko Žeravica u četvrtak!
Foto: Starsport

kls

SPREMA SE SPEKTAKL U REVANŠU PARTIZANA I MEGE! Grobari pozivaj sve navijače u halu Ranko Žeravica u četvrtak!

Košarka -

Navijači Partizana putem društvenih mreža pozivaju sve na okupljanje i dolazak u halu "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, da bi sa tribina gledali utakmicu protiv Mege u revanš meču polufinala KLS.

Pristalice crno-belih veruju da će im biti omogućen ulaz baš kao i navijačima crveno-belih na petom meču između Zvezde i Budućnosti, u hali „Aleksandar Nikolić“ kada ih je bilo nekoliko hiljada.

Svedoci smo ovih dana bahaćenja pojedinaca. Naš klub je ugnjetavan godinama i vreme je da se tome stane na put. U vreme pandemije, kada su hale prazne, jedan klub bez sankcija puni drugu najveću halu u državi. Sada je red na nas“, poziva se sa jedne od stranica koja okuplja više od 20 hiljada navijača Partizana.

Meč sa Megom na programu je u četvrtak od 19 časova u hali "Ranko Žeravica." U prvom susretu, Partizan je izgubio sa 94:86, pa mu je pobeda u revanšu imperativ da bi se nadao finalu domaćeg prvenstva.

Kako nam je rečeno, ulaz će provereno biti dozvoljen i besplatan. Ovde će se ujedno videti i odnos države prema našem Partizanu“, kažu navijači kluba iz Humske.

Podsećamo, Zvezda se nedavno ograđivala od poziva navijačima, navodeći između ostalog da su pozivi stizali sa „nepoznatih naloga na društvenim mrežama i portala, od kojih pojedini imaju IP adrese u Crnoj Gori i Podgorici“.

Ipak, posle tog okupljanja velikog broja navijača nije bilo reakcije iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track