VLADA JOVANOVIĆ POSLE PORAZA: Nismo odgovorili na Zvezdinu čvrstinu
Foto: Kss.rs

KONFERENCIJA

VLADA JOVANOVIĆ POSLE PORAZA: Nismo odgovorili na Zvezdinu čvrstinu

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović veruje da je ključ poraza njegove ekipe loš odgovor na čvrstinu igrača Zvezde, rekao je novinarima posle meča.

Mega je večeras poražena u gostima od Crvene zvezde sa 69:98, u prvom meču finalne serije Superlige Srbije.

"U pripremi utakmice sam izjavio da će biti ključ da ostanemo u utakmici 40 minuta i da će to biti moguće samo ako adekvatno odgovorimo na njihovu čvrstinu. Mi to nismo uradili i oni su već u prvoj četvrtini stekli prednost koja je, ispostaviće se na kraju, bila dovoljna da privedu meč kraju onako kako su želeli. Postigli su 21 poen posle skokova u napadu, pogodili su čak 10 trojki u prvom poluvremenu, što je i rezultiralo tom razlikom", izjavio je Jovanović.

Jovanović veruje da je njegov tim kažnjen ubedljivim porazom zbog slabijeg pristupa meču.

"Ušli su u dobar ritam napada, a mi nikako nismo uspevali da nadjemo naš ritam do kraja utakmice. Mislim da smo kažnjeni tim slabijim pristupom. Da li je to pristup ili koncentracija u ovakvoj atmosferi, ili je u pitanju važnost meča, uglavnom nismo odigrali kako smo se dogovarali. Pokušaćemo da zbijemo redove i ja se nadam da ćemo odigrati bolje sledeću utakmicu", rekao je Jovanović.

Drugi meč serije na programu je 11. juna.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track