EKSKLUZIVA GODINE, TRESE SE SRBIJA! ŽELJKO OBRADOVIĆ SE VRATIO U PARTIZAN! Najtrofejniji trener Evrope 3 godine u VOLJENOM KLUBU!
Foto: Privatna Arhiva

košarkaški zemljotres

EKSKLUZIVA GODINE, TRESE SE SRBIJA! ŽELJKO OBRADOVIĆ SE VRATIO U PARTIZAN! Najtrofejniji trener Evrope 3 godine u VOLJENOM KLUBU!

Košarka -

Sve za ljubav, sve za Partizan, pevao je nedavno Željko Obradović na jednoj proslavi, a sada je pokazao da se ne radi samo o tekstu pesme.

Najtrofejniji evropski stručnjak u naredne tri godine vodiće crno-bele, pošto je, kako eksluzivno saznaje Kurir, postigao dogovor sa svim bitnim stranama u celoj priči. Ono što se nedeljama najavljivalo i što je ličilo na bajku ili naučnu fantastiku, postalo je stvarnost! Željko se vratio!

Ovo znači da je Partizan u mogućnosti da za narednu sezonu obezbedi budžet i napravi respektabilan tim koji bi se borio za titulu na svim frontovima, a prema našim saznanjima radi se o višemilionskoj svoti. Jasno je da Obradović sigurno ne bi pristao da dođe u klub koji nema najviše ambicije.

Navijači Partizana
foto: Saša Pavlić

Predsednik Ostoja Mijailović je doveo sportskog direktora Zorana Savića kako bi se Partizan što pre vratio na staze stare slave. A poznato je da su Savić i Obradović u veoma dobrim odnosima, te se može očekivati da zajedničkim snagama poguraj crno-bele ka svetloj budućnosti i ka, zašto da ne, samom vrhu evropske košarke.

Smučile mu se patnje Partizana

Željko Obradović je godinama unazad pratio dešavanja u klubu koji neskriveno voli svim srcem i u njemu se polako rađala ideja da se vrati na klupu crno-belih. Kada mu se konačno smučilo da gleda propadanje kluba koji je doveo do titule prvaka Evrope ,uzeo je godinu dana pauze kako bi izbliza i bez drugih obaveza mogao da se uveri kakvo je pravo stanje i na koji način može da pomogne Parizanu.

A kada se uverio, krenulo se sa pregovorima, koji su završeni rukovanjem, pa je ostalo još samo da se stavi potpis na ugovor.

Predrag Gajić / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track