OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Željko Obradović je ikona obojena u crno-belo, o svemu PRIČAMO S NJIM! Partizan mu je više od sporta
Foto: BETA

nešto se sprema

OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Željko Obradović je ikona obojena u crno-belo, o svemu PRIČAMO S NJIM! Partizan mu je više od sporta

Košarka -

Nakon izjave najtrofejnijeg evropskog košarkaškog trenera Željka Obradovića da je "ludost ponekad i dobra", a na pitanje o povratku u KK Partizan, Kurir je od predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića dobio jasno i precizno objašnjenje kako stoje stvari.

Prvi čovek crno-belih bez mnogo okolišanja pričao nam je o Obradoviću i aktuelnom trenutku u klubu koji vodi.

Ostoja Mijailović
foto: Tamara Trajković

- Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke - kaže Mijailović.

Ne možemo a da ne pitamo koliko je realno da se jedan takav stručnjak prihvati posla u Partizanu, posebno kada se zna njegova, za naše uslove, astronomska vrednost na tržištu.

KK Partizan
foto: Starsport©

- Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije.

Znatiželja vodi dalje, pa pitamo i da li to znači da bi Obradović zaista mogao da preuzme crno-bele...

- U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate - zaključio je prvi čovek Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track