NEVIĐENA KRAĐA! Pogledajte kako su sudije pokušale da UKRADU Srbiji polufinale! SRAMNA ODLUKA o kojoj bruji Evropa (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRAVDA JE POBEDILA

NEVIĐENA KRAĐA! Pogledajte kako su sudije pokušale da UKRADU Srbiji polufinale! SRAMNA ODLUKA o kojoj bruji Evropa (VIDEO)

Košarka -

Košarkašice Srbije su izborile plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su u Valensiji posle velike drame i produžetka savladale domaćina i aktuelnog šampiona Evrope, selekciju Španije (71:64).

Kraljice su mogle do trijumfa i u regularnom delu meča, ali u poslednjim sekundama meča suočile su se sa velikom nepravdom. Naime, sudije su nakon jednog faula "na zemlji", pri rezultatu 62:61 za Srbiju, poklonile Španiji dva slobodna bacanja.

Naše devojke nisu bile u bonusu, nepropisno su zaustavile košarkašicu španije pre prvog koraka, ali sudije su videle drugačije... Njigova odluka šokirala je selektorku Marinu Maljković i srpske košarkašice. Selektorka je ražila da pogledaju snimak, ali su oni i nakon gledanja ostali pri spornoj odluci.

Ipak, lopta ne laže! Pravda je na kraju pobedila! Uvinja je pogodila prvo slobodno bacanje i promašila drugo, pa je utakmica ušla u produžetak.

U dodatnih pet minuta viđena ja sjajna igra našeg tima, koji zasluženo dolazi do veličanstvenog trijumfa i plasmana u polufinale Evrobasketa.

"Bilo mi je mnogo teško kada su dosudili ta dva penala na kraju 40. minuta. Pomislila sam 'da li je moguće'. Nemojte to da radite, pustite nas da igramo košarku. Ako su bolje, neka nas pobede. Ali, nisu bolje. Uvek kažem – ima Boga. Vratilo se", rekla je nakon utakmice srpska reprezentativka Nevena Jovanović.

Pogledajte sramnu odluku sudija:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track