MORAMO HITNO DA NAĐEMO CENTRA! Radonjić: Nemamo izbora, raspored je brutalan!
Foto: ABA League/Budućnost VOLI

traži se pojačanje

MORAMO HITNO DA NAĐEMO CENTRA! Radonjić: Nemamo izbora, raspored je brutalan!

Košarka -

Dejan Radonjić trener košarkaša Crvene zvezde izneo je svoja očekivanja pred novu sezou.

"Uradili smo sve što smo planirali i stari se odvijaju očekivanim toku za ovaj period. Čekamo da nam se priključi i Nejt Volters koga u sredu očekujemo u Beogradu. Osim sitnih povreda, sve ostalo je normalno za ovaj trenutak i proces rada", rekao je Radonjić za "Sportski žurnal".

Crvena zvezda će odigrati nekoliko prijateljksih utakmica, prvu protiv FMP-a a završiće ih na turniru u Minhenu.

"Osim već dogovorenih, planiramo još nekoliko utakmica koje će nam dosta značiti da vidimo gde se nalazimo i proverimo kako određene stvari funkcionišu. Odnosno, da vidimo kako je ekipa prihvatila zahteve i da odredimo pravce i prioritete u daljem radu. U tim prvim utakmicama nećemo moći da računamo na povređenog Ognjena Dobrića i Nejta Voltersa kome će trebati vremena da se uklopi. Ali, nadamo se da sve to neće ostaviti posledice, kao i da ćemo početak sezone dočekati u najjačem sastavu i zadovoljni urađenim u pripremnom periodu".

Zvezda traži još pojačanje na poziciji centra

"Tražimo igrača koji će moći da pomogne timu. Nadam se da ćemo ga uskoro pronaći iako je izbor prilično mali. Zbog veoma teškog rasporeda, od samog starta, nemamo mogućnost da u sezonu uđemo bez rešenog pitanja centra", kaže Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track