JOKIĆEVO ZEZANJE U DENVEROVOM KAMPU: Oprobao se u ulozi komentatora, ali i kao slikar!
Foto: Profimedia

Šoumen

JOKIĆEVO ZEZANJE U DENVEROVOM KAMPU: Oprobao se u ulozi komentatora, ali i kao slikar!

Košarka -

Prošlogodišnji MVP NBA lige u okviru dana za medije koji je Denver organizovao, priredio zabavu i ljubitelje košarke doveo do suza.

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je glavna zvezda na događaju za novinare koji se organizuje pred početak svake sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Tokom ove manifestacije prave se razni multimedijalni sadržaji za komercijalnu upotrebu, koji se kasnije koriste tokom sezone.

Nikola Jokić
foto: Pritnscreen

Ovoga puta je u centru pažnje bio naš Nikola Jokić, najkorisniji igrač lige iz prethodne sezone. Somborac se oprobao u nekoliko različitih uloga i oduševio novinare ali i ljubitelje igre pod obručima. Tokom jednog intervjua, Srbin se okrenuo ka platnu na kom su prikazane neke najbolje akcije Denvera iz prošle sezone. Kada je video jednu od njih, Jokić se našalio pa je sve to ispratio kao pravi sportski komentator.

- Uuu pogodio je...To je Monteee! Pogledajte luk. Jel ste videli ovo? Stvarno je dobro - prokomentarisao je Jokić uz pogled ka novinarima. Ali nije komentatorski posao jedini u kom se centar Denvera oprobao. Jokić je pokazao i slikarsko umeće. Tim iz Kolorada je objavio fotografiju na svom Tviter nalogu uz zanimljiv opis - umetnik na terenu i van njega.

Nova sezona najjače košarkaške lige sveta startuje 22.decembra.

207 miliona dolara za Portera

Krilni igrač Denvera Majkl Porter junior (23) produžio je saradnju sa timom iz Kolorada. Potpisao je petogodišnji ugovor tokom kojeg će zaraditi 207 miliona dolara. Porter je u prethodnoj sezoni dosta pomagao Jokiću na parketu, otkako se Džamal Marej povredio pred odlučujuće plej of bitke u Zapadnoj konferenciji NBA lige. U proseku po utakmici beležio je 19 poena (54% šuta iz igre, 44,5% za tri poena), 7,3 skoka i 1,1 asistenciju. U prethodnoj sezoni je odigrao 61 utakmicu (54 kao starter).

(Kurir sport/D.L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track