UKLETA CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli osakaćeni povredama i bolestima, DELIJE odavno ne pamte ovakve MALERE i PEHOVE!
Foto: Starsport©

ima li kraja

UKLETA CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli osakaćeni povredama i bolestima, DELIJE odavno ne pamte ovakve MALERE i PEHOVE!

Košarka -

Stefan Lazarević novo je ime na listi povređenih i bolesnih, posle Ognjena Dobrića, Dejana Davidovca, Arona Vajta, Branka Lazića i Majka Cirbesa

Stravičan pad Stefana Lazarevića na utakmici protiv Budućnosti (71:63) još jedan je maler koji je zahvatio KK Crvena zvezda ove sezone. Navijači crveno-belih ne pamte da je ovoliko baksuzluka i pehova pratilo klub u poslednje vreme.

Stefan Lazarević
foto: Printscreen

Otkada je izvršio prozivku polovinom avgusta, trener Dejan Radonjić na treningu nije imao sve košarkaše, pa su iz tog razloga ekipi priključeni mladi Marko Gušić i Nemanja Popović. Najbolji košarkaš prošle sezone Ognjen Dobrić zbog povrede nije radio punim intenzitetom od početka ove takmičarske godine. Njemu se vrlo brzo priključio Dejan Davidovac.

Aron Vajt
foto: Printscreen

Na turniru u Minhenu, Aron Vajt preživeo je zastrašujuću povredu pri jednom zakucavanju. Amerikanac je doživeo prelom podlaktične kosti zbog čega je morao na operaciju, a razbio je i glavu. Njemu predstoji višemesečna pauza, a povratak na teren planiran je krajem godine.

Branko Lazić
foto: Starsport©

Potom se listi povređenih košarkaša pridružio i kapiten Branko Lazić koji sa parketa odsustvuje već nekoliko nedelja i propustio je prve utakmice Evrolige i ABA lige. Da nisu povrede jedni peh za klub pokazao je i Majk Cirbes, koji je dobio koronu, tek što je potpisao ugovor.

Stefan Lazarević
foto: Starsport.rs

Poslednji u nizu malera desio se u ponedeljak veče kada se povredio Stefan Lazarević. Momak koji je ove sezone sjajno krenuo zaradio je potres mozga, tako da i njega čeka pauza. Da li će biti duža, ili kraća odlučiće lekari.

Izvesno je da Crvena zvezda u skraćenoj rotaciji dočekuje naredne okršaje u Evroligi protiv Makabija u Tel Avivu (četvrtak, 20.05) i Žalgirisa u Beogradu (13. oktobar, 19.00), te ABA ligi protiv Igokee u Laktašima (nedelja, 19.00).

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track