NAJMLAĐI PRVOTIMAC PARTIZANA GREGOR GLAS PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Rad sa Željkom je super, u odbrani dajem sve od sebe!
Foto: @starsport

uzbuđen

NAJMLAĐI PRVOTIMAC PARTIZANA GREGOR GLAS PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Rad sa Željkom je super, u odbrani dajem sve od sebe!

Košarka -

Gregor Glas je upisao i sedam poena protiv Splita u Dalmaciji

Uspešan pripremni period u dresu Partizana dao je motivaciju slovenačkom košarkašu Gregoru Glasu i najmlađem prvotimcu u Košarkaškom klubu Partizan da se dokazuje pred Željkom Obradovićem. Zaradio je trogodišnji angažman u crno-belom dresu, a dobio je i priliku da zaigra protiv Splita u drugom kolu AdmiralBet ABA lige, gde je upisao sedam poena, dva skoka i jednu asistenciju.

Navijači crno-belih mogu da budu zadovoljni onim što prikazuje nekadašnji košarkaš Dinamika. Za klupsku televiziju (BC PartizanTV) govorio je o svom boravku u Partizanu do sada.

- Osećam se super, nije bilo nervoze, došao sam ovde da pokažem šta mogu da dam ekipi. Na meni je bilo da radim što više, da dam sve od sebe na svakom treningu. To sam i radio. Dobio sam ugovor na kraju, ali već neko vreme sam znao da ću verovatno ostati ovde, tako da nisam bio nervozan. Fokusirao sam se na rad, a ove druge stvari pustio sam mojim ljudima da završe - reči su Glasa.

Najmlađi je na treninzima Partizana i za razliku od nekih, nije prosleđen na pozajmicu u Dunav iz Starih Banovaca.

- Dobra smo grupa, svi se razumemo, prihvatili su me lepo. Rad sa Željkom je super, moraš da budeš koncentrisan tokom celog treninga da bi prihvatio sve informacije, da bi što više naučio i to koristio na sledećem treningu i utakmici. Očekujem da kroz sezonu budemo sve bolji. Treba nam vremena da prihvatimo sve informacije. Mislim da ova ekipa ima ogroman potencijal, samo ćemo da rastemo u toku sezone.

Potom je želeo nešto da kaže i o sebi kako bi se predstavio brojnoj armiji fanova crno - belih boja.

- Glas je igrač koji će uvek da da sve od sebe, voli da igra u napadu, da bude agresivan i da proba da da koš i pomogne ekipi, a u odbrani daje sve od sebe, baca se za loptu - rekao je.

Gregor Glas je ujedno i najmlađi igrač koji je ikada zaigrao za košarkašku reprezentaciju Slovenije.

- Uvek mi je bila ogromna želja da zaigram za reprezentaciju Slovenije, nadam se da ću biti sa njima i da ćemo napraviti lep rezultat - izjavio je Slovenac za BC Partizan.

Kurir sport / D.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track