DEJAN RADONJIĆ POSLE POBEDE U IZRAELU: Odlična utakmica, igrali smo jako pametno u odbrani!
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

DEJAN RADONJIĆ POSLE POBEDE U IZRAELU: Odlična utakmica, igrali smo jako pametno u odbrani!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj pobedi protiv Makabija odigrala pametno u odbrani i da je realizovala sve ono što je bio plan pred utakmicu.

"Prvo čestitke svim momcima na ovoj pobedi i na dobro odigranoj utakmici, zapravo odličnoj utakmici. Jasno je da smo imali puno problema pre ove utakmice o kojima sam govorio, ali je jasno i da smo pronašli dodatnu energiju", rekao je Radonjić.

"Odigrali smo jako pametno u odbrani i realizovali sve ono što je bio plan pred ovu utakmicu", dodao je trener Zvezde.

Crvena zvezda, Makabi
foto: Printskrin

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Makabi u Tel Avivu sa 75:61 i tako stigli do prve pobede u novoj sezoni Evrolige.

"Očekivali smo nakon prvog poluvremena da će Makabi pojačati pritisak, ali naša odbrana je i dalje bila dobra. U napadu smo uradili dosta dobrih stvari i na kraju smo došli do zaista velike pobede i to posebno u ovom trenutku i u situaciji u kojoj se nalazimo", rekao je Radonjić.

Jedan od najboljih u redovima Zvezde bio je Nejt Volters, a Radonjić je istakao da je to bila njegova najbolja partija u crveno-belom dresu.

"Ovo je njegova najbolja partija u Crvenoj zvezdi, ne samo ove sezone jer je i pre proveo jednu sezonu sa nama. Na početku je bilo problema jer je kasnio na početak priprema, a onda je imao povredu i odsustvovao je nekoliko dana. U poslednjih deset dana radi veoma vredno, svaku utakmicu je sve bolji", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda, Makabi
foto: Printskrin

"Na svakoj utakmici Evrolige mi imamo ogromnu motivaciju, tako je bilo i večeras. Sigurno je i Nejt imao veliku motivaciju i doprineo je puno da pobedimo danas", dodao je on.

Crveno-bele već u nedelju meč ABA lige u Laktašima protiv Igokee, dok će u sredu u dočekati ekipu Žalgirisa u trećem kolu Evrolige.

To je ujedno i prva utakmica "duplog" kola u kome će Zvezda već u petak odigrati i meč četvrtog kola, protiv CSKA u Moskvi.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track