AMERIKANAC GUBI 200.000.000 DOLARA JER NEĆE DA SE VAKCINIŠE?! Irving će zbog svoje tvrdoglavosti ostati bez OGROMNOG BOGATSTVA
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

AMERIKANAC GUBI 200.000.000 DOLARA JER NEĆE DA SE VAKCINIŠE?! Irving će zbog svoje tvrdoglavosti ostati bez OGROMNOG BOGATSTVA

Košarka -

NBA as Kajri Irving odbija da primi vakcinu protiv virusa korona i zbog toga bi mogao da ostane bez dodatnih 200 miliona dolara!

Grad Njujork je nedavno doneo odluku da je poseta javnih mesta dozvoljena isključivo uz potvrdu o vakcinaciji, što znači da slavni košarkaš Bruklin Netsa ne može da igra mečeve na domaćem terenu.

Bruklin Netsi su saopštili Irving neće igrati ni mečeve na gostujućem terenu dok se ne vakciniše, pa tako rizikuje da zbog svog stava propusti čitavu sezonu, što će ga skupo koštati.

"Rečeno mi je da Kajri Irving ne planira da se vakciniše. Zbog toga je u opasnosti da izgubi oko 200 miliona dolara. Ukoliko se ne vakciniše Irving će propustiti celu sezonu, a jedina nada mu je da sačeka da Njujork ukine ovaj zakon. Ipak, prema mojim izvorima čelnici grada ne planiraju to da urade u skorije vreme", rekao je Čarnija za "CNN".

Irvin se nedavno oglasio na društvenim mrežama.

"Nisam anti-vakser. Jednostavno radi se o tome šta je dobro za moje telo. Nisam siguran da je to u redu. Svestan sam posledica", poručio je košarkaš.

Pravilo o obaveznoj vakcinaciji važi samo u Njujorku i San Francisku, pa ne treba isključiti mogućnost trejda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track