E, OVO JE POVERENJE! Sin Zvezdine legende poslednju NBA utakmicu završio U KOLICIMA, a ova ekipa mu je upravo obećala 5.000.000!
Foto: Profimedia

stižu dolari

E, OVO JE POVERENJE! Sin Zvezdine legende poslednju NBA utakmicu završio U KOLICIMA, a ova ekipa mu je upravo obećala 5.000.000!

Košarka -

Deni Avdija se oporavio od teške povrede koju je dobio u aprilu ove godine i bio je u planu Vašingtona u utakmicama predsezone.

Sin legendarnog košarkaša Crvena zvezde, Zufera Avdije, spreman je za novu sezonu u kojoj će Vizardsi prvi meč igrati u noći između srede i četvrtka.

Ali, još i pre početka najjače lige na svetu Deni je saznao dobru vest vezanu za njegovu karijeru, ali i bankovni račun.

Prema navodima novinara u Americi, Vašington je odlučio da već sada aktivira opciju za produžetak ugovora, odnosno da obezbedi ostanak mladog Izraelca u ekipi i u njegovoj trećoj NBA sezoni.

Po ruki ugovoru koji je Avdija potpisao prošle godine nakon što je izabran kao deveti pik na NBA draftu, u toj trećoj sezoni njemu će pripasti 5.000.000 dolara.

U prvoj godini je zaradio nešto manje od 4.500.000, a ove godine ga čeka nešto više od te sume, pre nego što stigne i do treće sezone..

Za momka koji će početkom 2022. godine proslaviti 21. rođendan i ne zvuči loše, posebno kada se zna da je imao ozbiljan problem sa povredom.

Deni je u aprilu ove godine nezgodno doskočio tokom utakmice protiv Golden Stejta zbog čega je parket napustio u kolicima. U međuvremenu se oporavio i navijači očekuju da vide njegov napredak u drugoj NBA sezoni. Sve do utakmica predsezone Avdija uopšte nije igrao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track