IGRAO JE SA LEBRONOM, ZARADIO MILIONE, PA ZAVRŠIO NA ULICI Bobijev gazda ga izvukao iz PAKLA, a on se vratio starim navikama!
Foto: Profimedia/Printscreen

nema mu pomoći

IGRAO JE SA LEBRONOM, ZARADIO MILIONE, PA ZAVRŠIO NA ULICI Bobijev gazda ga izvukao iz PAKLA, a on se vratio starim navikama!

Košarka -

Bivši NBA košarkaš Delonte Vest uhapšen je na Floridi.

Vestu se na teret stavlja opiranje pri hapšenju, opijanje na javnom mestu i remećenje javnog reda i mira.

Bivši as je pijan vikao na ulici i udarao po vratima jedne kuće. Policija je došla da interveniše što je razbesnelo Vesta. Sa vodkom i pivom u rukama je nerazumno govorio i opirao se pri hapšenju.

Iako je u karijeri zaradio više od 16 miliona dolara, američki košarkaš je ostao bez prebijene pare.

Delonte Vest
foto: Profimedia

Bivši saigrač Lebrona Džejmsa imao je velikih mentalnih problema tokom karijere, dijagnostifikovan mu je bipolarni poremećaj, kasnije se odao porocima i život mu se potpuno raspao.

Vest je imao uspešnu NBA karijeru. Na draftu 2004. godine izabran je kao 24. pik od strane Bostona. Igrao je kasnije za Sjetl, Dalas i Klivlend, gde su mu saigrači bili Lebron Džejms i Saša Pavlović. Karijeru u najjačoj ligi sveta završio je 2012. godine. Kasnije je igrao u Kini i 2015. je definitivno završio karijeru.

Samo godinu dana kasnije na društvenim mrežama su se pojavile fotografije Vesta na ulici u užasnom stanju. Postao je beskućnik i zavisnik od alkohola i teških droga.

Prošle godine je vlasnik Dalasa Mark Kuban pronašao bivšeg košarkaša u užasnom stanju na jednoj benzinskoj pumpi u Dalasu. Platio mu je odvikavanje od droge i pronašao smeštaj koji je finansirao. Delonte se oporavio i počeo da radi, svi su mislili da je ružnu prošlost ostavio iza sebe, da mu je krenulo u životu, međutim, ubrzo se vratio porocima i ponovo upao u ozbiljne probleme.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track