AU, KAKVA TRANSFORMACIJA! Aleksandar Džikić doterao liniju, prepolovio se! (FOTO)
Foto: Starsportphoto

To se zove upornost

AU, KAKVA TRANSFORMACIJA! Aleksandar Džikić doterao liniju, prepolovio se! (FOTO)

Košarka -

Aleksandar Džikić, srpski košarkaški trener, koji sada predvodi Budućnost, vratio se u staru formu, odnosno na staru kilažu!

Popularni Džile poznat je kao jedan od najkorpulentnijih stručnjaka iz sveta sporta, a pre otprilike godinu dana dosegao je svoj pik što se tiče težine. Posebno je to bilo izraženo u sezoni dok je bio trener španskog Estudijantesa.

Međutim, u novom mandatu u podgoričkom timu mnogi su početkom ove sezone bili šokirani njegovim izgledom, pošto se poznati trener, što bi se narodski reklo - prepolovio!

Aleksandar Džikić
foto: ABA Liga, Starsport©

Nije poznato šta je uticalo na ovakvu drastičnu promenu kod Džikića, ali je najverovatnije u pitanju čvrsta odluka da se vrati na kilažu koju je imao nekada, pa možda i na početku trenerske karijere. Uostalom, prekomerna težina može veoma loše da utiče i na zdravlje.

Aleksandar Džikić
foto: Printskrin

Džikić je i proletos izvršio ogromnu promenu u svom imidžu, kada se pojavio sa ogromnom belom bradom, pa su mnogi konstatovali da liči na monaha. Uglavnom, navijači Budućnosti žele da srpski stručnjak ponovi uspeh koji je sa Budućnošću imao u prvom mandatu, kada je doneo titulu ABA lige.

Aleksandar Džikić, Budućnost
foto: ABA Liga

"Đetići" opet guraju odlično pod njegovom palicom, u regionalnom takmičenju imaju skor 3-1, a preksinoć su ostvarili važan trijumf na otvaranju Evrokupa, pošto je u Nemačkoj savladan Ulm.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track