ZVEZDA VEČERAS (19.00) DOČEKUJE ALBU U PIONIRU: Crveno-beli pobedom žele u Top 8 Evrolige!
Foto: KK Crvena Zvezda

ponovo u pioniru

ZVEZDA VEČERAS (19.00) DOČEKUJE ALBU U PIONIRU: Crveno-beli pobedom žele u Top 8 Evrolige!

Košarka -

Košarkaši Crvene Zvezde večeras od 19.00 dočekuju berlinsku Albu u hali "Aleksandar Nikolić" u okviru petog kola Evrolige.

Pred večerašnji duel, šef struke crveno-belih Dejan Radonjić, ističe da njegova ekipa nikako ne sme da dozvoli da protivnik nametne svoj ritam.

- Na nama je da dobrom igrom dođemo do kontrole kvaliteta njihove igre i da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam. Posle dugo vremena imamo situaciju da igramo u Pioniru evroligašku utakmicu pred našim navijačima. Ako bude atmosfera makar približna onome kako je znalo da bude na utakmicama Evrolige ovde, sigurno da će to biti veoma značajno za nas, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Na večerašnju utakmicu osvrnuo se i Luka Mitrović koji u prvi plan ističe koncentraciju kao ključan faktor za pobedu.

- Očekuje nas jedan kvalitetan tim, koji ima dosta problema sa povredama na početku sezone i zbog toga je bilo dosta oscilacija u njihovim rezultatima i igri. To je svakako tim koji, ako mu se dozvoli da igra kako ume, može da napravi problem svakoj ekipi, pa tako i nama. Fokus 40 minuta, pre svega u odbrani, da iskoristimo sve njihove slabije strane u skraćenoj rotaciji. Nadam se da ćemo pred punim tribinama doći do nove pobede, istakao je Mitrović.

Luka Mitrović
foto: KK Crvena zvezda

Istakao je Mitrović i to da je ekipa imala koliko toliko vremena i da se oporavi od napornog ritma na startu sezone pred meč sa Nemcima.

- Svakako je prijalo posle četiri-pet mečeva u sedam dana. Odmorili smo, napunili smo baterije koliko-toliko i imali prvi-drugi put u sezoni da spremimo meč kao ljudi. Svakako orni dočekujemo meč, zaključio Mitrović.

Crvena Zvezda je trenutno deveta na tabeli Evrolige, sa dve pobede i dva poraza.

Odlično Zvezda igra u Evroligi ove sezone, a većina navijača veruje da je vreme da se večeras (19.00) naplate dugovi Albi, ekipi koja redovno muči crveno-bele. Kvota na keca je 1,35, a na pobedu Zvezde s više od 6,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Alba.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track