FMP NE POTCENJUJE PODGORIČANE! Stefanović pred Studentski centar: Fokus na odbrambenim zadacima
Foto: Starsport

ABA LIGA

FMP NE POTCENJUJE PODGORIČANE! Stefanović pred Studentski centar: Fokus na odbrambenim zadacima

Košarka -

Nenad Stefanović trener košarkaša FMP-a rekao je da njegova ekipa mora da bude fokusirana na igru u odbrani protiv Studentskog centra, ukoliko želi da zabeleži novu pobedu.

"Probaćemo da budemo od prve do poslednje sekunde koncentrisani na defanzivne zadatke za ovu utakmicu. Pozvao bih publiku da dodje, sada su neradni dani pa se nadam da će tribine biti malo punije nego protiv Zadra i nadam se da ćemo uz energiju i dobar fokus uspeti na domaćem terenu da ponovo odigramo dobru utakmicu", rekao je Stefanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši FMP-a u petak dočekuju crnogorsku ekipu Studentskog centra, u meču osmog kola ABA lige.

FMP ima učinak od pet pobeda i dva poraza u ABA ligi, dok je Studentski centar upisao četiri pobede i tri poraza.

Stefanović je dodao da je Studentski centar do sada jedno od najprijatnijih iznenađenja, kao i da je taj tim pokazao svoj kvalitet.

"Studentski centar je odličan tim koji je odlično vođen, sa odlično raspoređenim ulogama i naročito su na utakmicama na domaćem terenu pokazali zavidan nivo kvaliteta i gde su neke jako dobre ekipe vrlo lako i ubedljivo pobedili", rekao je on.

Košarkaš FMP-a Ranko Simović istakao je da se u protivničkom timu najviše izdvajaju Kajl Vinales, Flečer Megi i Kenan Kamenjaš, i da te igrače moraju da zaustave, ako žele pobedu.

"Znamo koje su njihove mane, pokušaćemo da ih iskoristimo i nadamo se još jednoj pobedi pred domaćom publikom. Pozivam publiku da dodje u što većem broju i pruži nam podršku kao i na prethodnim utakmicama", zaključio je Simović.

Meč između FMP-a i Studentskog centra na programu je u petak od 18.00.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track