POBEDIO NEKADAŠNJI KLUB PA DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Grčki navijači IZVIŽDALI bivšeg ljubimca u pobedi Uniksa nad Panatinaikosom!
Foto: Profimedia

EVROLIGA

POBEDIO NEKADAŠNJI KLUB PA DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Grčki navijači IZVIŽDALI bivšeg ljubimca u pobedi Uniksa nad Panatinaikosom!

Košarka -

Košarkaš Uniksa Mario Hezonja rekao je da je zaslužio zvižduke navijača Panatinaikosa, kluba za koji je svojevremeno igrao

Uniks je slavio u devetom kolu Evrolige protiv grčkog tima rezultatom 74:72 u dvorani OAKA

Hezonja je proveo 26 minuta na parketu i postigao devet poena, a često su se mogli čuti zvižduci navijača sa tribina upućeni upravo njemu.

- Zaslužio sam, naravno, rekao je Hezonja za grčku televiziju "Nova Sports" i nastavio:

- Jednostavno ovo dobijate kada se pojavite ovde u drugačijem dresu. Zbog toga je ovaj tim iznad svega. Voleo sam neke ljude, a nekima sam previše i verovao i bio sam razočaran prošlog leta, pa sam sada okarakterisan kao neprijatelj. Neću govoriti više ništa o tome. Pričao sam o tome pre kraja sezone i zaista sam bio fokusiran samo na to. Nisam želeo ni NBA, rekao sam ne svakoj ponudi u Evropi i NBA. Pretpostavljam da sam nekome previše verovao, previše sam nekoga voleo i da su donosioci odluka pogrešili. Šta da kažem više? Nadam se da ćemo videti šta nas čeka posle ove sezone, ali ne mogu da vam kažem ništa više jer sve krene naopako čim nešto kažem.

Mario Hezonja
foto: Profimedia

Ipak, Hezonja je dodao i da bi rado ponovo zaigrao u dresu Panatinaikosa.

-Svakako bih. U jednom trenutku, sigurno. O čemu pričamo, to je lak odgovor, završio je priču Hezonja.

Kurir sport / Nova Sports

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track