ČEKALI SU GA KAO OZEBAO SUNCE: Nebojša Čović bacio "Delije" U TRANS! Zvezdini navijači oduševljeni zbog velikog povratka
Foto: Starsport©

dobra vest

ČEKALI SU GA KAO OZEBAO SUNCE: Nebojša Čović bacio "Delije" U TRANS! Zvezdini navijači oduševljeni zbog velikog povratka

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde od početka sezone ne mogu da računaju na sve igrače, a ekipa na koju Dejan Radonjić može da računa menja se iz nedelje u nedelju, čak i iz dana u dan.

Više puta je o tome govorio trener crveno-belih, a prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović, nedavno je, nakon dolaska Stefana Markovića, najavio da će tim pokušati da dovede još makar jedno pojačanje.

Međutim, dok se to ne dogodi, Čović je otkrio vest koju su mnogi navijači nestrpljivo čekali, a tiče se Erona Vajta.

Amerikanac je letos stigao kao veliko pojačanje za Evroligu, ali je na pripremnoj utakmici protiv Panatinaikosa doživeo tešku povredu šake. Hitno je operisan, a nakon izlaska iz bolnice dugo je nosio gips.

Detalj sa utakmice na kojoj se povredio Vajt
Detalj sa utakmice na kojoj se povredio Vajtfoto: KK Crvena Zvezda

Kada je ponovo dobio "slobodnu" ruku, lagano je počeo da je jača, a vremenom je počeo i sve ozbiljnije da trenira.

Sada je poznato i da krilni centar započinje sa timskim treninzima, a uskoro bi trebalo da bude u konkurenciji za sastav, otkrio je Čović gostujući u jednom jutarnjem programu.

Pretpostavlja se da Vajt sigurno neće zaigrati do 3. decembra na gostovanju Zenita u Sankt Peterburgu, a da bi baš u okviru 13. kola Evrolige mogao da bude među 12 igrača za zvaničnu utakmicu prvi put otkako je došao u Crvenu zvezdu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track